FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       
BCL TURBO

A BIO-CIRLCE L Turbo a közepesen szennyezett, lúgálló felületeket tisztítja és zsírtalanítja, mint a rozsdamentes acél, acél, műanyag vagy színesfémek. Ebbe beletartoznak a galvanizált felületek és az alumínium is. A Tisztítófolyadék alacsonyhabzású és hő- és nyomástűrő mikroorganizmusokat tartalmaz, amelyek kifejezetten alkalmassá teszik a folyadékot a BIO-CIRCLE TURBO berendezésben történő felhasználásra.

Részletek
BCL STAR

A BIO-CIRCLE L STAR tisztítófolyadékot egészen 50°C-ig lehet melegíteni, hogy akár az extrém olaj- és zsírszennyeződéseket is eltávolítsa. A vízbázisú, lúgos tisztítófolyadékot kifejezetten a BIO-CIRCLE TURBO és BIO-CIRCLE HP berendezésekben történő felhasználáshoz fejlesztettük ki.

Részletek
CB 100

A CB 100 tisztítja és zsírtalanítja az erősen szennyezett alkatrészeket, amelyek például acélból, rozsdamentes acélból, színesfémből készültek. Eltávolítja az olyan erős szennyeződéseket mint a nehezen eltávolítható különleges zsírok, gumi maradványok, butimen- és waxmaradványok, olajok és paszták. A hosszú kihordási idejének köszönhetően olyan zárt rendszerekben történő felhasználásához javasoljuk mint a BIO-CIRCLE alkatrészmosók vagy a CLEAN BOX rendszerek.

Részletek
ALUSTAR 100

Az ALUSTAR 100 egy egyedülálló jelölésmentes tisztítófolyadék az automata zsírtalanító folyamatok elvégzéséhez. Vízzel hígítható, így igazán hatékony. Alumínium és egyéb érzékeny felületek, mint például horganyzott felületek tisztításához.

Részletek
ALUSTAR 200

Az ALUSTAR 200 egy univerzális tisztítófolyadék az automata mosóberendezésekhez. Hatékony távolítja el az erősebb szennyeződéseket a különböző anyagokról, például az alumínium, a horganyzott felületek és a színesfémek, de az acél és rozsdamentes acél, valamint a műanyag felületeket is hatékony tisztítja. Már 3 %-os oldatban is kiváló a hatékonysága.

Részletek
ALUSTAR 300

Az ALUSTAR 300 egy erősen lúgos, vízbázisú tisztítófolyadék és zsírtalanító a kifejezetten makacs szennyeződések eltávolításához. Alkalmazható gépi tisztításhoz és zsírtalanítási folyamatokhoz. Használható alumínium, acél, rozsdamentes acél, műanyag és egyéb más lúgálló felületek tisztításához.

Részletek
POWER CLEANER KST 2.0

A Power Cleaner KST egy olyan környezetbarát tisztítófolyadék, amely a műanyagipari fröccsszerszámok hűtőcsatornáinak tisztításához került kifejlesztésre. Megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket és a lerakódásokat. A tisztítófolyadék eltávolítja a vízkövet és a korróziót még a komplex geometriájú járatokból is. Nem szükséges a járatok fúrása, nincsen felesleges leállás. A zárt rendszernek köszönhetően biztonságosabb a felhasználás.

Részletek
POWER CLEANER 150

A Power Cleaner 150 egy olyan nem agresszív, alacsonyhabzású, savas általános tisztítófolyadék, amellyel könnyedén eltávolíthat olyan ásványi lerakódásokat mint a vízkő, húgykő, rozsda vagy patina. Továbbá alkalmas a zsír-, olaj és fehérjemaradványok eltávolítására is. A tisztítófolyadék használható gépi és kézi felhasználás során és kifejezetten alkalmas az érzékeny felületek ipari tisztítására.

Részletek
UNO S F

Az UNO S F egy olyan alacsonyhabzású, intenzív tisztítófolyadék, amelyet kifejezetten gépi felhasználáshoz fejlesztett ki a BIO-CIRCLE. A lúgos, vizes bázisú tisztítófolyadék tökéletesen alkalmas az olajos, zsíros szennyeződések, valamint a pigmentek és egyéb szennyeződések eltávolításához. A hatékonyságát a magas koncentrációjának köszönheti, mivel vízzel hígítható.

Részletek
FOR CLEAN F

A FOR CLEAN F egy habmentes tisztítófolyadék, amelyet manuális és gépi tisztításhoz egyaránt lehet alkalmazni. Padlótisztító rendszerekben vagy magasnyomású mosókban tökéletesen alkalmazható. Eltávolítja és tökéletesen megtisztítja a megmunkálási olajakat, kenőanyagokat és egyéb szennyeződéseket.

Részletek
CORROSION P

A Corrosion Protection a vízbázisú Bio-Circle tisztítófolyadékok, hegesztési cseppmentesítő folyadékok, passziváló folyadékok, vízkezelő termékek és magasnyomású rendszerek alacsonyhabzású, korróziógátló adalékanyaga.


Részletek