FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

CLEAN BOX CSALÁD

Különböző CLEAN BOX-okat a legkisebb alkatrészektől az egészen nagy alkatrészek hatékony tisztításához terveztük. Ez azt jelenti, hogy a CLEAN BOX-ok a ipar legkülönbözőbb területein használhatóak: karbantartás, gyártás, gépgyártás vagy kereskedelmi építőipar. A CLEAN BOX-ok különlegessége a zárt rendszer, az egyszerű felhasználás és az alacsony hőmérsékleten használható tisztítófolyadékok.
A CLEAN BOX-ok használata környezet- és felhasználóbarát. Minden CLEAN BOX egy zárt rendszert alkot, ez biztosítja a tisztítófolyadék hosszú felhasználási idejét. Egy szivattyú juttatja tisztítófolyadékot a mosóecsetbe, majd a folyadék visszafolyik a tartályba. A hordozható CLEAN BOX-ok esetén az alkatrészek a perforált ládának köszönhetően egyszerűen kiemelhetőek az áztatóládából miközben a folyadék a ládában marad.
Továbbá, a CLEAB BOX-okat úgy terveztük, hogy könnyen kezelhetőek legyenek, ezzel is megkönnyítve a dolgozók munkáját.
Ezen rendszerek használatával hatékony lehet csökkenteni az energiafelhasználást, mivel a tisztítófolyadékok már szobahőmérsékleten is hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket.
Minden ládához kapható fedél, amellyel a kellemetlen szagokat és párolgást csökkenthetjük.
A CLEAN BOX rendszerek egymásra épülnek és a kifejezetten nehéz tisztítási feladatok ellátásra kerültek kifejlesztésre.
A CLEAN BOX és a CLEAN BOX 2 könnyen mozgathatóak. A ládák egymásra és egymásba is rakásólhatóak.
Azonban a CLEAN BOX MAX 1, a CLEAN BOX MAX 2, valamint a CLEAN BOX FLEX már nagy, nehezen mozgatható alkatrészek tisztításához javasolt.
A kerekeknek köszönhetően a CLEAN BOX-ot és a CLEAN BOX 2-t kényelmesen az egyéni munkaállomásokhoz lehet tolni. A ládákat a kényelmesen kialakított fogantyúk segítségével lehet kézben vinni. A nagyobb MAX 1 és MAX 2 már targoncával mozgathatóak. Így, a megtisztítani kívánt alkatrészeket nem kell elszállítani egy tisztító állomásra, ezzel is csökkentve a nehéz alkatrészek szállítása okozta plusz kockázatokat.

A CLEAN BOX rendszerek áttekintése

Vízbázisú savas és lúgos tisztítófolyadékokhoz:

  • CLEAN BOX: a kiskocsin guruló ládát könnyen a munkaállomáshoz lehet tolni.
  • CLEAN BOX 2: a két emeletes kiskocsi kezelése még kényelmesebb, valamint az alsó szinten található polcra helyezhető a tisztításra váró alkatrész vagy a tisztítófolyadék a kannában.
  • CLEAN BOX MAX: a nagy alkatrészeket a tisztítórácsra helyezve lehet az átfolyó mosóecsettel lemosni. A nagy tálcák két méretben kaphatóak (MAX 1 és MAX 2)
  • CLEAN BOX FLEX: hasonlóan a CLEAN BOX MAX-hoz a FLEX-et is nagy alkatrészek tisztításához fejlesztettük ki. Ennek méretét a kívánt irányba lehet növelni. A rendszer részét képzi a duplafalú tartály, amely kármentőként szolgál.

Az előnyök

  • az aprótól ez egészen nagy alkatrészek előtisztításához
  • a tisztítófolyadék hosszantartó felhasználhatósága a zárt rendszerben
  • kényelmes
  • könnyen kezelhető és mozgatható
  • energia hatékony
  • az ipar számos területén alkalmazható

Termékek

Javasolt folyadék