FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       
BCL

A BIO-CIRCLE L egy olyan innovatív, hatékony felületaktív tisztítófolyadék, amelyet a BIO-CIRCLE alkatrészmosókban történő felhasználáshoz fejlesztettünk ki.
Az ipar különböző területein történő tisztítási és zsírtalanítási feladatok ellátásához használható. A folyadékban található természetes mikroorganizmusok lebontják a bevitt olajokat és zsírokat, ezzel garantálva a hosszú felhasználási időt.

Részletek
BCL ULTRA

A BIO-CIRCLE L Ultra egy ultraerős tisztítófolyadék a BIO-CIRCLE alkatrészmosókhoz. A tisztítófolyadékot a bonyolult tisztítási feladatokhoz készítettük. Eltávolít mindenféle megmunkálási olajat, hűtő-vágó folyadékokat, rozsdagátló waxokat és zsírokat. A tisztítófolyadékban található mikroorganizmusok lebontják a bevitt olajakat és zsírokat, ezzel biztosítva a hosszú felhasználási időt.

Részletek
CB 100

A CB 100 tisztítja és zsírtalanítja az erősen szennyezett alkatrészeket, amelyek például acélból, rozsdamentes acélból, színesfémből készültek. Eltávolítja az olyan erős szennyeződéseket mint a nehezen eltávolítható különleges zsírok, gumi maradványok, butimen- és waxmaradványok, olajok és paszták. A hosszú kihordási idejének köszönhetően olyan zárt rendszerekben történő felhasználásához javasoljuk mint a BIO-CIRCLE alkatrészmosók vagy a CLEAN BOX rendszerek.

Részletek
FT 100

A készre kevert, gyorsan száradó tisztítófolyadék tökéletes az enyhe olaj- és porszennyeződések maradékanyag- és csíkmentes tisztásához. Használható még alumínium vágása vagy üregelése közben maradékanyag-mentes hűtőfolyadékként is. Az FT 100 alkalmas az üveg, festet felültek, műanyag, fém, fa, tükör felületek tisztítására. Eltávolítja a por, ujjlenyomat, könnyű olaj és zsír szennyeződéséket, a filctoll és friss ragasztómaradványokat. Gyorsan szárad.

Részletek
FT 200

Az FT 200 egy erős zsírtalanító és tisztítófolyadék. A tisztítófolyadék eltávolítja az olyan szennyeződéseket is mint a könnyebb wax-ok vagy megmunkálási olajok, amelyek a festékek ideális megtapadását akadályozhatják a felületeken.

Részletek
FT 300

A tisztítófolyadék eltávolítja a könnyebb zsírokat és ragasztómaradványokat, valamint az ujjlenyomatokat a magasfényű, polírozott és festett felületekről. A csík- és foltmentes tisztítás kifejezetten alkalmassá teszi a kiszállítás előtti végső tisztítási feladatok ellátására.

Részletek
FT 400

A lúgos FT 400 tisztítófolyadékot a makacs szennyeződések eltávolításához fejlesztettük ki. Foszfátmentes, vízbázisú tisztítófolyadék a makacs szennyeződések mint az enyhén ráégett olajok vagy ragasztók intenzív eltávolításához és zsírtalanításhoz. A tisztítófolyadék összetevőinek köszönhetően, a megtisztított felületeken ideiglenes rozsdaelleni védőréteg alakul ki.

Részletek
GS 200

Használatra kész tisztítófolyadék, megújuló nyersanyagforrásból, kiemelkedő oldóképességgel. A VOC tartalmú oldószerszerek és/vagy irritáló anyagok hatékony alternatívája. A tisztítófolyadék eltávolítja a ráégett, makacs zsírokat, rozsdagátló waxokat, ragasztó maradványokat, bitumen, textil, szilikon és egyéb tömítő anyagokat, gumit és még sok egyéb szennyeződést.

Részletek
UNO S F

Az UNO S F egy olyan alacsonyhabzású, intenzív tisztítófolyadék, amelyet kifejezetten gépi felhasználáshoz fejlesztett ki a BIO-CIRCLE. A lúgos, vizesbázisú tisztítófolyadék tökéletesen alkalmas az olajos, zsíros szennyeződések, valamint a pigmentek és egyéb szennyeződések eltávolításához. A hatékonyságát a magas koncentrációjának köszönheti, mivel vízzel hígítható.

Részletek
FOR CLEAN F

A FOR CLEAN F egy habmentes tisztítófolyadék, amelyet manuális és gépi tisztításhoz egyaránt lehet alkalmazni. Padlótisztító rendszerekben vagy magasnyomású mosókban tökéletesen alkalmazható. Eltávolítja és tökéletesen megtisztítja a megmunkálási olajakat, kenőanyagokat és egyéb szennyeződéseket.

Részletek
CORROSION P

A Corrosion Protection a vízbázisú Bio-Circle tisztítófolyadékok, hegesztési cseppmentesítő folyadékok, passziváló folyadékok, vízkezelő termékek és magasnyomású rendszerek alacsonyhabzású, korróziógátló adalékanyaga.


Részletek
PROLAQ L 400

A készre kevert festék- és lakkeltávolító PROLAQ L 400 kiemelkedően jól távolítja el mind az oldószer-, mind vízbázisú festékeket. A csökkentett VOC tartalma, valamint a CLP szabályozás szerinti címkézés mentesség miatt igazán egyedülálló a hagyományos festék és lakk eltávolító anyagok között. Ezáltal a PROLAQ L 400 valódi alternatívát nyújt a tradicionális oldószerek leváltásához.

Részletek
PROLAQ L 500

A PROLAQ L 500 a festékszóró pisztolyok, szivattyúk, szűrők, ecsetek, tömlők, stb. tisztítására alkalmas. A szerves folyadék számos felhasználási lehetőséget biztosít és kifejezetten alkalmas az oldószeres festékek eltávolításához. A teljes tisztítási potenciálja mind a manuális, mind a gépi felhasználás során megmutatkozik. VOC-csökkentett, így óvva a környezetet és felhasználót.

Részletek
UNO X

Az UNO X egy olyan gél-hab tisztítófolyadék, amely az függőleges felülteken található, igazán durva szennyeződések eltávolítására alkalmas. A terméket habosító tartállyal érdemes alkalmazni. Rövid behatási idő után, még a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatóak.


Részletek
ECO CLEANER

Gyorsan és hatékonyan távolítja el az olajokat, zsírokat és egyéb környezeti lerakódásokat a munkadarabokról, szerszámokról, stb. A különleges rozsdagátló összetevőnek köszönhetően megakadályozza az alumínium elszíneződését.

Részletek
BCL TURBO

A BIO-CIRLCE L Turbo a közepesen szennyezett, lúgálló felületeket tisztítja és zsírtalanítja, mint a rozsdamentes acél, acél, műanyag vagy színesfémek. Ebbe beletartoznak a galvanizált felületek és az alumínium is. A Tisztítófolyadék alacsonyhabzású és hő- és nyomástűrő mikroorganizmusokat tartalmaz, amelyek kifejezetten alkalmassá teszik a folyadékot a BIO-CIRCLE TURBO berendezésben történő felhasználásra.

Részletek
BCL STAR

A BIO-CIRCLE L STAR tisztítófolyadékot egészen 50°C-ig lehet melegíteni, hogy akár az extrém olaj- és zsírszennyeződéseket is eltávolítsa. A vízbázisú, lúgos tisztítófolyadékot kifejezetten a BIO-CIRCLE TURBO és BIO-CIRCLE HP berendezésekben történő felhasználáshoz fejlesztettük ki.

Részletek
ALUSTAR 100

Az ALUSTAR 100 egy egyedülálló jelölésmentes tisztítófolyadék az automata zsírtalanító folyamatok elvégzéséhez. Vízzel hígítható, így igazán hatékony. Alumínium és egyéb érzékeny felületek, mint például horganyzott felületek tisztításához.

Részletek
ALUSTAR 200

Az ALUSTAR 200 egy univerzális tisztítófolyadék az automata mosóberendezésekhez. Hatékony távolítja el az erősebb szennyeződéseket a különböző anyagokról, például az alumínium, a horganyzott felületek és a színesfémek, de az acél és rozsdamentes acél, valamint a műanyag felületeket is hatékony tisztítja. Már 3 %-os oldatban is kiváló a hatékonysága.

Részletek
ALUSTAR 300

Az ALUSTAR 300 egy erősen lúgos, vízbázisú tisztítófolyadék és zsírtalanító a kifejezetten makacs szennyeződések eltávolításához. Alkalmazható gépi tisztításhoz és zsírtalanítási folyamatokhoz. Használható alumínium, acél, rozsdamentes acél, műanyag és egyéb más lúgálló felületek tisztításához.

Részletek
POWER CLEANER KST 2.0

A Power Cleaner KST 2.0 egy olyan környezetbarát tisztítófolyadék, amely a műanyagipari fröccsszerszámok hűtőcsatornáinak tisztításához került kifejlesztésre. Megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket és a lerakódásokat. A tisztítófolyadék eltávolítja a vízkövet és a korróziót még a komplex geometriájú járatokból is. Nem szükséges a járatok fúrása, nincsen felesleges leállás. A zárt rendszernek köszönhetően biztonságosabb a felhasználás.

Részletek
POWER CLEANER 150

A Power Cleaner 150 egy olyan nem agresszív, alacsonyhabzású, savas általános tisztítófolyadék, amellyel könnyedén eltávolíthat olyan ásványi lerakódásokat mint a vízkő, húgykő, rozsda vagy patina. Továbbá alkalmas a zsír-, olaj és fehérjemaradványok eltávolítására is. A tisztítófolyadék használható gépi és kézi felhasználás során és kifejezetten alkalmas az érzékeny felületek ipari tisztítására.

Részletek