FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       
BCL

A BIO-CIRCLE L egy olyan innovatív, hatékony felületaktív tisztítófolyadék, amelyet a BIO-CIRCLE alkatrészmosókban történő felhasználáshoz fejlesztettünk ki.
Az ipar különböző területein történő tisztítási és zsírtalanítási feladatok ellátásához használható. A folyadékban található természetes mikroorganizmusok lebontják a bevitt olajokat és zsírokat, ezzel garantálva a hosszú felhasználási időt.

Részletek
BCL ULTRA

A BIO-CIRCLE L Ultra egy ultraerős tisztítófolyadék a BIO-CIRCLE alkatrészmosókhoz. A tisztítófolyadékot a bonyolult tisztítási feladatokhoz készítettük. Eltávolít mindenféle megmunkálási olajat, hűtő-vágó folyadékokat, rozsda gátló waxokat és zsírokat. A tisztítófolyadékban található mikroorganizmusok lebontják a bevitt olajakat és zsírokat, ezzel biztosítva a hosszú felhasználási időt.

Részletek
CB 100

A CB 100 tisztítja és zsírtalanítja az erősen szennyezett alkatrészeket, amelyek például acélból, rozsdamentes acélból, színesfémből készültek. Eltávolítja az olyan erős szennyeződéseket mint a nehezen eltávolítható különleges zsírok, gumi maradványok, butimen- és waxmaradványok, olajok és paszták. A hosszú kihordási idejének köszönhetően olyan zárt rendszerekben történő felhasználásához javasoljuk mint a BIO-CIRCLE alkatrészmosók vagy a CLEAN BOX rendszerek.

Részletek
FT 100

A készre kevert, gyorsan száradó tisztítófolyadék tökéletes az enyhe olaj- és porszennyeződések maradékanyag- és csíkmentes tisztásához. Használható még alumínium vágása vagy üregelése közben maradékanyag-mentes hűtőfolyadékként is. Az FT 100 alkalmas az üveg, festet felültek, műanyag, fém, fa, tükör felületek tisztítására. Eltávolítja a por, ujjlenyomat, könnyű olaj és zsír szennyeződéséket, a filctoll és friss ragasztómaradványokat. Gyorsan szárad.

Részletek
FT 200

A készre kevert, gyorsan száradó tisztítófolyadék tökéletes az enyhe olaj- és porszennyeződések maradékanyag- és csíkmentes tisztásához. Használható még alumínium vágása vagy üregelése közben maradékanyag-mentes hűtőfolyadékként is. Az FT 100 alkalmas az üveg, festet felültek, műanyag, fém, fa, tükör felületek tisztítására. Eltávolítja a por, ujjlenyomat, könnyű olaj és zsír szennyeződéséket, a filctoll és friss ragasztómaradványokat. Gyorsan szárad.

Részletek
FT 300

A tisztítófolyadék eltávolítja a könnyebb zsírokat és ragasztómaradványokat, valamint az ujjlenyomatokat a magasfényű, polírozott és festett felületekről. A csík- és foltmentes tisztítás kifejezetten alkalmassá teszi a kiszállítás előtti végső tisztítási feladatok ellátására.

Részletek
FT 400

A lúgos FT 400 tisztítófolyadékot a makacs szennyeződések eltávolításához fejlesztettük ki. Foszfátmentes, vízbázisú tisztítófolyadék a makacs szennyeződések mint az enyhén ráégett olajok vagy ragasztók intenzív eltávolításához és zsírtalanításhoz. A tisztítófolyadék összetevőinek köszönhetően, a megtisztított felületeken ideiglenes rozsdaelleni védőréteg alakul ki.

Részletek
GS 200

Használatra kész tisztítófolyadék, megújuló nyersanyagforrásból, kiemelkedő oldóképességgel. A VOC tartalmú oldószerszerek és/vagy irritáló anyagok hatékony alternatívája. A tisztítófolyadék eltávolítja a ráégett, makacs zsírokat, rozsdagátló waxokat, ragasztó maradványokat, bitumen, textil, szilikon és egyéb tömítő anyagokat, gumit és még sok egyéb szennyeződést.

Részletek
UNO S F

Az UNO S F egy olyan alacsonyhabzású, intenzív tisztítófolyadék, amelyet kifejezetten gépi felhasználáshoz fejlesztett ki a BIO-CIRCLE. A lúgos, vizes bázisú tisztítófolyadék tökéletesen alkalmas az olajos, zsíros szennyeződések, valamint a pigmentek és egyéb szennyeződések eltávolításához. A hatékonyságát a magas koncentrációjának köszönheti, mivel vízzel hígítható.

Részletek
FOR CLEAN F

A FOR CLEAN F egy habmentes tisztítófolyadék, amelyet manuális és gépi tisztításhoz egyaránt lehet alkalmazni. Padlótisztító rendszerekben vagy magasnyomású mosókban tökéletesen alkalmazható. Eltávolítja és tökéletesen megtisztítja a megmunkálási olajakat, kenőanyagokat és egyéb szennyeződéseket.

Részletek
CORROSION P

A Corrosion Protection a vízbázisú Bio-Circle tisztítófolyadékok, hegesztési cseppmentesítő folyadékok, passziváló folyadékok, vízkezelő termékek és magasnyomású rendszerek alacsonyhabzású, korrózió gátló adalékanyaga.


Részletek
PROLAQ L 100

A PROLAQ L 100 egy olyan vízbázisú festékeltávolító tisztítófolyadék, amelyet a festő eszközök és festék előkészítő berendezések tisztítására fejlesztettünk ki. Elsődlegesen a vízbázisú festékek és lakkok eltávolításához javasolt. A többször használható festékeltávolító tisztítófolyadék a még meg nem száradt festékeket távolítja el gyorsan és hatékonyan a szórópisztolyokról, tömlőkből. A különleges tulajdonságainak köszönhetően visszaforgatható és így többször felhasználható. A PROLAQ COMAPCT vagy a PROLAQ AUTO tisztítórendszerrel kombinálva gyors, hatékony és problémamentes festékeltávolítás érhető el.

Részletek
PROLAQ L 500

A PROLAQ L 500 a festékszóró pisztolyok, szivattyúk, szűrők, ecsetek, tömlők, stb. tisztítására alkalmas. A szerves folyadék számos felhasználási lehetőséget biztosít és kifejezetten alkalmas az oldószeres festékek eltávolításához. A teljes tisztítási potenciálja mind a manuális, mind a gépi felhasználás során megmutatkozik. VOC-csökkentett, így óvva a környezetet és felhasználót.

Részletek
UNO X

Az UNO X egy olyan gél-hab tisztítófolyadék, amely az függőleges felülteken található, igazán durva szennyeződések eltávolítására alkalmas. A terméket habosító tartállyal érdemes alkalmazni. Rövid behatási idő után, még a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatóak.


Részletek
ECO CLEANER

Gyorsan és hatékonyan távolítja el az olajokat, zsírokat és egyéb környezeti lerakódásokat a munkadarabokról, szerszámokról, stb. A különleges rozsdagátló összetevőnek köszönhetően megakadályozza az alumínium elszíneződését.

Részletek